AAN UW ZIJDE SINDS 1999

Bespreek uw project

Contacteer ons

DJM DIGITAL IN ENKELE WOORDEN…

Djm digital werd opgericht in 1999 en is een Luiks bedrijf gevestigd in de heuvels van Visé. Zoals veel bedrijven in de sector, heeft ook djm digital zich stap voor stap ontwikkeld. Het eerste pand dat we ter beschikking hadden was een garage. Sinds 2007 zijn we niet gestopt met groeien terwijl we een menselijke schaal behouden. We zitten nu met meer dan 25 personen in een modern gebouw dat recentelijk rond en boven de oorspronkelijke garage is gebouwd.

Actief in de ontwikkeling van websites en mobiele toepassingen, evolueert djm digital voortdurend mee met de nieuwste technologieën. Wij bieden advies en diensten met een hoge toegevoegde waarde op verschillende gebieden, van web tot mobiel. Onze enige missie: het web vereenvoudigen voor onze klanten!

Op dit moment bestaat het team van DJM digital uit een reeks interdisciplinaire profielen : professionals in Webdesign, in internettoepassingen, mobiele applicaties en grafisch ontwerp. Onze roeping ? Een complete service kunnen aanbieden, en onze klanten zo goed mogelijk te adviseren, zowel voorafgaand als na afloop van hun project, om het digitale gegeven te integreren in hun bedrijfsstrategie.

Les bureaux de djm digital
Equipe djm digital
Bureau de djm digital
Vespa

DJM DIGITAL IN BEELD

ONZE VISIE

EEN VERTROUWENSBAND OPBOUWEN.

Bij djm digital zetten we u geen oogkleppen op . Integendeel, we streven er voortdurend naar om uw begrip van het web te vereenvoudigen en te verbeteren.

Alleen een duidelijke visie staat toe een betrouwbare, duurzame en efficiënte samenwerking tot stand brengen.

Rédaction de contenus web
ONZE VISIE

BETEKENT PROFESSIONALISME « JA » ZEGGEN TEGEN ALLES ?

Nee! Samen openen we de ogen voor uw echte noden. Afhankelijk van uw budget bepalen we hoe u uw online aanwezigheid creëert, koestert en levendig maakt.

Het web staat voor ons niet los van de persoonlijkheid en commerciële realiteit van uw bedrijf. Daarom adviseren we u om uw digitale communicatie een afspiegeling te laten zijn van identiteit als bedrijf.

ONZE WAARDEN EN KWALIFICATIES

djm digital is de som van essentiële waarden: advies, striktheid, respect voor timing, efficiëntie en zin voor uitdaging. Om deze waarden te bereiken, moeten we onze klanten volledig kennen en begrijpen. Daarom blijven wij tot uw beschikking en aan uw zijde gedurende het hele proces van creatie en ontwikkeling van uw projecten.

Respect voor het milieu is essentieel voor djm digital. We zijn ervan overtuigd dat het digitale een verminderde ecologische voetafdruk biedt…

Daarnaast hebben we, om onze vaardigheden aan te tonen, verschillende overeenkomsten gesloten en zijn zetten wij ons in bij verschillende samenwerkingsverbanden:

  • Microsoft Partner,
  • Ogone-gecertificeerd,
  • Google Partner.

Deze woorden zetten we bij djm digital ook dagelijks om in daden op de werkvloer, het hart van het bedrijf:

  • Server DATA center green
  • Afvalscheiding,
  • 100% groene stroom,
  • Minder verplaatsingen.
Volg het nieuws van DJM digital
E-shop

E-commerce biedt u ongekende verkoopmogelijkheden. DJM helpt u om het beste uit het web te halen om prospects aan te trekken en het vertrouwen van uw klanten te winnen.

MOBIELE APP

Met 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van native apps bieden we u een echte meerwaarde voor uw zakelijke project.

Marketing digital

DJM ondersteunt u bij het ontwikkelen van uw merkimago, het verbeteren van uw zichtbaarheid en het beter leren kennen van uw klanten.

Contact

Heeft u vragen?
Wilt u uw ideeën delen?
Wilt u advies vragen?