Lanceer uw online shop

E-commerce is hét nieuwe distributiekanaal voor uw zaak. Een totaal nieuwe wereld opent zich voor u. Met één klik hebben duizenden gebruikers nu toegang tot uw bedrijf. Om te profiteren van deze ongelofelijke mogelijkheden die het web u biedt, staat DJM Digital u bij. Met talloze diensten en talrijke jaren ervaring. Wij maken van uw e-commerce project een succes!

Bespreek uw project

Contacteer ons

Onze troeven

Projet e-commerce
01

Competenties

Online verkoop kent een exceptionele groei door de ontwikkeling van en de toegang tot het internet. E-commerce trekt talloze economische actoren aan en biedt een investering met een sterke toegevoegde waarde. Maar hoe bereikt u die prospecten die via één klik klanten van u kunnen worden? Door u te omringen met specialisten. Wij hebben een team van gespecialiseerde webdevelopers in diverse content managementsystemen (WooCommerce, Magento of Prestashop), verschillende programmeertalen en frameworks (zoals PHP, C#, Javascript, React., Angular, Zend, of l’ASP.NET CORE). Wij zijn omringd door een team van designers, marketeers en projectmanagers, allemaal gespecialiseerd in online verkoop.

02

Ervaring

Het web zit vol subtiele verrassingen die heel wat mensen niet kennen wanneer ze starten met online verkoop. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u perfect begeleiden bij de uitrol van uw project. Met één oogopslag moet uw webpagina uw bezoekers overtuigen Onze rol? U helpen het web te gebruiken als een goed presterend verkoopkanaal. Een solide digitale strategie en stijgende online verkoop zal ervoor zorgen dat u een uitblinker wordt in e-commerce.

03

Transparantie

U bent bezorgd over de technische aspecten van uw project? Wij antwoorden op al uw vragen en zorgen voor licht in de eventuele duistere zones die gelinkt zijn aan het technische aspect van e-commerce. Uw project verloopt in alle transparantie, van onze eerste kennismaking tot het online plaatsen van uw site. Onze doelstelling is en zal altijd zijn om u mee te nemen doorheen het proces en daarbij de normen en trends van het moment mee te nemen. Wij zijn ons zeer bewust van de stevige concurrentie die speelt in deze sterk in ontwikkeling zijnde markt. Wij geven u alle sleutels in handen voor een performante website en een excellente Return On Investment.

Hoe verloopt het?

  • 1. Analyse en advies
  • 2. Wireframes
  • 3. Designs
  • 4. Ontwikkeling
  • 5. Testing & debug
  • 6. Online zetten
quotes
Let's work together

Laten we samenwerken

Ze vertrouwen ons!

Wilt u uw project toevertrouwen aan DJM digital en deel uitmaken van deze geweldige familie?

Volg het nieuws van DJM digital
E-shop

E-commerce biedt u ongekende verkoopmogelijkheden. DJM helpt u om het beste uit het web te halen om prospects aan te trekken en het vertrouwen van uw klanten te winnen.

MOBIELE APP

Met 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van native apps bieden we u een echte meerwaarde voor uw zakelijke project.

Marketing digital

DJM ondersteunt u bij het ontwikkelen van uw merkimago, het verbeteren van uw zichtbaarheid en het beter leren kennen van uw klanten.

Contact

Heeft u vragen?
Wilt u uw ideeën delen?
Wilt u advies vragen?