Lanceer uw digitale strategie

De digitale transformatie heeft het consumentengedrag helemaal dooreen geschud. Nieuwe vormen van marketing zagen het licht. Het volstaat niet meer de consument te bestoken met publicitaire boodschappen om zijn aandacht te trekken. Het draait nu om zichtbaar te zijn op de plaats en het moment dat uw potentiële klanten u zoeken. DJM Digital begeleidt u in het ontwikkelen van uw branding, het verhogen van uw visibiliteit en de kennis van uw klanten.

Bespreek uw project

Contacteer ons

Onze troeven

Ipad présentant des graphiques de données
01

Competenties

Bij DJM Digital beschikken we over meerdere marketeers en projectmanagers die gespecialiseerd zijn in online publiciteit. Hun taak? De nuances en subtiliteiten van de nieuwe webparadigma’s begrijpen. Concreet kennen zij tot de perfectie de verschillende social media en digitale platformen. Zij weten ook hoe deze platformen interageren met elkaar. Onze SEO-redacteurs herschrijven uw content zodat deze attractief is. Onze marketeers ten slotte lanceren uw campagnes op sociale netwerken, Google of via e-mailmarketing. Met andere woorden, we lanceren een solide en performante e-marketingstrategie die uw visibiliteit boost en zorgt voor de nodige Return On Investment.

02

Ervaring

De digitale transformatie heeft de traditionele marketingaanpak flink dooreen geschud. Bedrijven moeten hun business model opnieuw uitvinden. Consumenten bestoken met publicitaire berichten werkt niet meer, maakt niet uit via welk kanaal. Door onze ervaring en verschillende certificeringen zijn wij uw compagnon de route bij het lanceren van een digitale strategie die afgestemd is op uw doelstellingen, maar ook aan de verwachtingen van uw publiek. Met andere woorden, we helpen u op het juiste moment op de juiste plaats te zijn.

03

Transparantie

Voordat we uw digitale campagne lanceren, moeten we uw business begrijpen, tot in de kleinste details. Welk zijn uw doelstellingen? Wat is uw publiek? Welke producten of diensten wilt u verkopen? Als uw online partner zijn wij uw woordvoerder in de digitale wereld. Daarom vinden we een vertrouwensband in onze samenwerking belangrijk. Die bereiken we door onze projectmatige aanpak in alle transparantie. Uw vaste projectmanager toont u regelmatig performance rapporten die de Return On Investment weergeeft. Wanneer nodig stuurt hij de campagnes bij om zo steeds te beste resultaten te bereiken.

Hoe verloopt het?

  • 1. Aalyse van de doelstellingen
  • 2. Aanbevelingen
  • 3. Vastleggen van budget
  • 4. Vastleggen van campagnes
  • 5. Opvolging en optimalisatie
  • 6. Reporting
quotes
Let's work together

Laten we samenwerken

Ze vertrouwen ons!

Wilt u uw project toevertrouwen aan DJM digital en deel uitmaken van deze geweldige familie?

Volg het nieuws van DJM digital
E-shop

E-commerce biedt u ongekende verkoopmogelijkheden. DJM helpt u om het beste uit het web te halen om prospects aan te trekken en het vertrouwen van uw klanten te winnen.

MOBIELE APP

Met 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van native apps bieden we u een echte meerwaarde voor uw zakelijke project.

Marketing digital

DJM ondersteunt u bij het ontwikkelen van uw merkimago, het verbeteren van uw zichtbaarheid en het beter leren kennen van uw klanten.

Contact

Heeft u vragen?
Wilt u uw ideeën delen?
Wilt u advies vragen?