Expert in native mobiele applicaties en webapplicaties

De smartphone is ontegensprekelijk de ster onder de mobiele toestellen. Mobiele telefoons spelen ook een essentiële rol in het aankoopproces. Dat dwingt ons onze relatie met onze consumenten te herdenken. Als voorloper in dit domein focust DJM Digital zich vooral op deze mobiele markt. Met meer dan 10 jaar ervaring op de teller kunnen wij uw bedrijf reële toegevoegde waarde bieden.

Bespreek uw project

Contacteer ons

Onze troeven

Applications Standard et bpost mobile postcard
01

Competenties

Twee systemen beheersen de markt: iOS en Android. Deze twee concurrenten gebruiken verschillende programmeertalen. Onze developers zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van native apps, dat wil zeggen dat zij apps ontwikkelen specifiek voor elk platform. De voordelen? Hogere snelheid, superieure resolutie, geoptimaliseerde gebruikerservaring, gemakkelijke toegang tot de functionaliteiten van de telefoon, push berichten, functioneren van de app zonder internetverbinding, … en nog veel meer!

02

Ervaring

Sinds 1999 volgt DJM Digital de technologische evoluties van zeer nabij. De waanzinnige opkomst van de iPhone heeft ervoor gezorgd dat DJM mobile in het centrum van zijn activiteiten heeft gezet. Daarom ontwikkelden we het grootste deel van onze competenties hierin. Als expert ter zake weten wij hoe we de aandacht van surfers moeten trekken en het meeste uit ‘m-commerce’ kunnen realiseren. We doen veel meer dan juist uw applicatie ontwikkelen. We helpen u het gewenste doel te bereiken dankzij een gebruiksvriendelijke en perfect werkende app.

03

Transparantie

We zijn ons bewust van het taalgebruik gelinkt aan mobiele applicaties. Dat is niet zo evident voor iedereen. Daarom staan we klaar om op al uw vragen te antwoorden en u gedetailleerd op de hoogte te houden van elke stap in de ontwikkeling van uw app. Samen bestuderen we de mogelijkheden van uw project, definiëren de gewenste functionaliteiten om uw doelstellingen te bereiken en leggen de specs vast. We schakelen ondertussen onze grafisch experten in om het design van de app te bespreken, de UI (User Interface), de UX (User Experience) en de navigatie. Dan komen we bij het sleutelpunt van het project: de programmatie. Eens het werk van de developers gedaan is, belanden we in de testfase en daarna de oplevering.

Hoe verloopt het?

  • 1. Analyse en advies
  • 2. Wireframes
  • 3. Designs
  • 4. Ontwikkeling
  • 5. Testing & debug
  • 6. Publicatie
quotes
Let's work together

Laten we samenwerken

Ze vertrouwen ons!

Wilt u uw project toevertrouwen aan DJM digital en deel uitmaken van deze geweldige familie?

Volg het nieuws van DJM digital
E-shop

E-commerce biedt u ongekende verkoopmogelijkheden. DJM helpt u om het beste uit het web te halen om prospects aan te trekken en het vertrouwen van uw klanten te winnen.

MOBIELE APP

Met 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van native apps bieden we u een echte meerwaarde voor uw zakelijke project.

Marketing digital

DJM ondersteunt u bij het ontwikkelen van uw merkimago, het verbeteren van uw zichtbaarheid en het beter leren kennen van uw klanten.

Contact

Heeft u vragen?
Wilt u uw ideeën delen?
Wilt u advies vragen?