Ontwikkeling van uw website

Consument 2.0, die constant op het scherm van zijn smartphone kijkt, is geen onbekende voor ons. Niet online aanwezig zijn, is zoals wachten op een klant terwijl u uw openingsuren beperkt. Bij DJM Digital beschikken we over de juiste competenties zodat u het beste uit die digitale wereld haalt.

Bespreek uw project

Contacteer ons

Onze troeven

Projets de djm digital présentés dans des Ipad et Iphone
01

Competenties

Voor onze websiteprojecten werken we met open source CMS systemen, zoals WordPress en Drupal. Deze concepten zijn gebaseerd op co-creatieve samenwerkingen, dat wil zeggen dat de broncode vrij kan geconsulteerd en aangepast worden door andere developers. Wat betreft de programmatietalen en frameworks gebruiken wij PHP, C#, Javascript, React., Angular, ASP.NET CORE, Typescript, Gatsby, Symfony en ook GraphQL.

02

Ervaring

Bij DJM Digital zijn we ervan overtuigd dat uw website uw digitale etalage is, het eerste contact met talloze klanten en prospecten. Daarom hechten we groot belang aan elk van onze projecten. Doorheen de jaren hebben we tientallen klanten en partners begeleid bij de ontwikkeling van hun website, van kleine bedrijven tot multinationals. Door onze flexibiliteit kunnen we de verwachtingen van onze klanten inlossen, wat ook hun noden zijn. Ons multidisciplinair team van web- en grafische experten leggen zich toe op de ontwikkeling van uw website met een resultaat dat 100% aan uw verwachtingen voldoet.

03

Transparantie

Uw projectmanager geeft u raad en begeleidt u doorheen het proces. Van het eerste contact tot en met de publicatie van uw site. Elke stap in het proces vergt uw goedkeuring: van de opzet, het grafisch ontwerp, de kleurencodes, de beelden, … uw website is altijd uw project. Wij willen dat het uw identiteit weerspiegelt en de boodschap uitstraalt die u wil delen met uw publiek. U heeft maar enkele seconden om hen te overtuigen. Het geheim is deze verstandig te gebruiken!

Hoe verloopt het?

  • 1. Analyse en advies
  • 2. Wireframes
  • 3. Designs
  • 4. Ontwikkeling
  • 5. Testing & debug
  • 6. Online zetten
quotes
Let's work together

Laten we samenwerken

Ze vertrouwen ons!

Wilt u uw project toevertrouwen aan DJM digital en deel uitmaken van deze geweldige familie?

Volg het nieuws van DJM digital
E-shop

E-commerce biedt u ongekende verkoopmogelijkheden. DJM helpt u om het beste uit het web te halen om prospects aan te trekken en het vertrouwen van uw klanten te winnen.

MOBIELE APP

Met 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van native apps bieden we u een echte meerwaarde voor uw zakelijke project.

Marketing digital

DJM ondersteunt u bij het ontwikkelen van uw merkimago, het verbeteren van uw zichtbaarheid en het beter leren kennen van uw klanten.

Contact

Heeft u vragen?
Wilt u uw ideeën delen?
Wilt u advies vragen?