fbpx Het opstarten van een e-commerce site | djm digital

.Het opstarten van een e-commerce site

Uw professionele en winstgevende online webshop !

E-commerce is in volle expansie en niet meer te stoppen.  Een professionele site, vertrouwenswaardig en eenvoudig hanteerbaar, vormt de basis van uw online business. 

E-commerce opent voor u een nieuw distributienet.  Het djm digital team bezorgt u een allesomvattende web service, dat raadgevingen en ontwikkelingen verenigt om uw e-commerce project tot stand te brengen. 

Het aanbieden van responsief design (compatibel met mobiel/tablet) gecombineerd met een goed ontwikkelde basisplatform, geeft uw kliënteel de optimale ervaring om aankopen uit te voeren.  Naargelang de specifieke behoeftes van uw bedrijf, eenvoudig of vrij uitgebreid, zal djm digital de beste oplossing voorstellen en uitwerken.

Approche de développement

Onze benadering

De web als vector van verwezenlijkingen !

Wij zijn er vast van overtuigd dat de web en de mobiele data elke onderneming kunnen helpen om haar doelstelllingen te verwezenlijken.  Wij weten welke moeite vereist is om verkopen te genereren en participeren aan het overbruggen hiervan. 

Onze medewerkers zetten hun ervaring ter beschikking door gepersonaliseerde interfaces te creëren gericht op return on investment.

Wij handelen met de bedoeling uw de vereiste adviezen te bezorgen om het vooropgezet business plan te bereiken.  Dat weerspiegelt zich zowel in onze design, als in de ontwikkeling en de raadgevingen die wij verstrekken.

Technologieën

Dagelijks ontwikkelen wij e-commerce toepassingen gestoeld op Open Source Magento, Drupal, Wordpress en andere technologieën. De keuze hiervan berust op een diepgaande analyse van uw behoeften en de beste oplossing voor uw bedrijf.

Uw e-commerce site zal personaliseerbaar zijn en wijzigbaar naargelang de evolutie van uw bedrijf. 

Technologie open source