fbpx DJM DIGITAL ontwikkelt HYTCHERS, de innovatieve toepassing voor participatief transport | djm digital

.DJM DIGITAL ontwikkelt HYTCHERS, de innovatieve toepassing voor participatief transport

07 nov

Hytchers, een start-up, die zich liet kennen door de Startup Wallonia prijs, bekomen op het   KIKK festival. Daarbij kwamen nog een aantal belangrijke fonds heffingen waaronder € 100.000 Euro van twee business angels en van VentureLab, in samenwerking met BeAngels en een converteerbare lening van € 50.000 Euro, toegewezen door W.IN.G.

Aan de basis liggen twee uitmuntende Luikenaars, Antoine Dessart et Jonas Douin. Zij hebben hun project toevertrouwd aan djm digital die de nieuwe innovatieve toepassingen met toewijding ontwikkelt.

Een duurzame leveringstoepassing voor particulieren door particulieren 

Haar doel ? e-handelaars te helpen hun leveringen uit te voeren in afgelegen area.

Hierdoor wordt u, als particulier, tussenpersoon tussen de handelaar en de koper.  U zult de goederen vervoeren van de ene partner locatie naar de andere, zonder afwijking van de oorspronkelijke route. Uw ritten worden vergoed in getrouwheids punten omzetbaar in gratis brandstof.

Een ander belangtijk aspect van deze toepassing, ontwikkeld door djm digital, is haar ecologisch positieve impact. De nieuwe leveringsmethode vermindert langzamerhand de ecologisch footprint, aangezien zij op termijn het aantal vrachtwagens op onze wegen zal doen afnemen.

De toepassing wordt einde dit jaar getest, om in januari 2017 gelanceerd te worden,

Wie hier meer over wil weten , is welkom op de site van Hytchers.

Wij nodigen u eveneens uit tot kennisname van de pers artikels in de dagbladen Le Soir en de Régional IT.

Hytchers, drive cheaper, drive greener !