NIEUWE DIGITALE ETALAGE VOOR CAFÉ LIÉGEOIS

NIEUWE DIGITALE ETALAGE VOOR CAFÉ LIÉGEOIS 1920 1280 DJM digital

Om zijn imago te moderniseren, heeft Café Liégeois ons de creatie van zijn nieuwe website toevertrouwd.

Uitgaande van een volledig gepersonaliseerd ontwerp, heeft ons team de communicatie gericht op de ethische producten en de familiewaarden van dit bedrijf.

GEPERSONALISEERDE FUNCTIONALITEITEN

Om de site dynamischer te maken, hebben we een widget geïntegreerd en geconfigureerd om foto’s van het Instagram-account van Café Liégeois weer te geven. Het bedrijf kan zelf bepalen welke foto’s het in de spotlights wilt zetten op de website.

Deze site is gericht op zowel particulieren als bedrijven. Alle koffieliefhebbers kunnen online bestellen en krijgen veel informatie over de bijzonderheden van de verschillende smaken.
Om het beste in elke koffiesoort naar boven te halen, hebben we een filter ontwikkeld dat de rondheid, de intensiteit of het fruitige aspect van elke boon weergeeft..
Koffie branden is meer dan een stiel, het is een hele levensstijl bij Café Liégeois. En het is deze sfeer die we gedurende het hele project hebben proberen te benadrukken…

Pluk de vruchten van onze mooie samenwerking.

Volg het nieuws van DJM digital
E-shop

E-commerce biedt u ongekende verkoopmogelijkheden. DJM helpt u om het beste uit het web te halen om prospects aan te trekken en het vertrouwen van uw klanten te winnen.

MOBIELE APP

Met 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van native apps bieden we u een echte meerwaarde voor uw zakelijke project.

Marketing digital

DJM ondersteunt u bij het ontwikkelen van uw merkimago, het verbeteren van uw zichtbaarheid en het beter leren kennen van uw klanten.

Contact

Heeft u vragen?
Wilt u uw ideeën delen?
Wilt u advies vragen?