Escape 60′ Chrono

E-marketingE-shopWebsite

Escape 60’ Chrono is een nieuwe Escape game in Waterloo. Bent u klaar om detective te worden? Drie enigma’s verwachten u in drie verschillende sferen, de ene nog mysterieuzer dan de andere. U hebt exact 60 minuten om te ontsnappen van een van de mysterieuze objecten die zorgvuldig zijn aangebracht door Chantal, die onderzoekster die dit mooie familie project opzette.

Site web Escape 60 Chrono

60 mysterieuze minuten

Voor Escape 60’ Chrono heeft DJM Digital een e-commerce site opgezet die u onderdompelt in een intrigerend en mysterieus universum. De deelnemers hebben de keuze tussen drie enigma’s, elk met hun eigen tijdsloten. Eens een enigma gekozen, rest hen niets anders dan te reserveren en online te betalen. Escape 60’ Chrono biedt eveneens geschenkbonnen aan om andere moedige mensen een gelijkaardig avontuur aan te bieden.

Nadat de website online ging, creëerde DJM Digital een Google Ads campagne om de zichtbaarheid van deze nieuwe activiteit te boosten. Na enkele weken ontving Escape 60’ Chrono tientallen reserveringen. Zij beslisten de zaak zelfs te openen op zondag om tegemoet te komen aan de talrijke klanten

quotes
Volg het nieuws van DJM digital
E-shop

E-commerce biedt u ongekende verkoopmogelijkheden. DJM helpt u om het beste uit het web te halen om prospects aan te trekken en het vertrouwen van uw klanten te winnen.

MOBIELE APP

Met 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van native apps bieden we u een echte meerwaarde voor uw zakelijke project.

Marketing digital

DJM ondersteunt u bij het ontwikkelen van uw merkimago, het verbeteren van uw zichtbaarheid en het beter leren kennen van uw klanten.

Contact

Heeft u vragen?
Wilt u uw ideeën delen?
Wilt u advies vragen?