Proximus Bizz Online

E-marketingWebsite

DJM Digital ondersteunt Proximus bij de digitalisatie van ondernemingen.

In zijn zoektocht naar de digitale oplossingen van morgen, contacteerde de Belgische telecomgigant ons met als doel een innovatieve oplossing op te zetten die eenvoudig toegankelijk en bereikbaar is voor hun business klanten. Het doel? Het creëren, ontwikkelen en optimaliseren van de online aanwezigheid van kleine bedrijven en zelfstandigen in België.

Om dat te realiseren, had Proximus nood aan een snelle en flexibele partner om hun belangrijkste product up and running te krijgen: Bizz Online.

Bizz Online, wat is dat juist?

  • Een team van digital natives ten dienste van de klant
  • Een hyper gepersonaliseerde opvolging en ondersteuning
  • Een goed presterende en responsive website, met de nodige links
  • Een exclusief partnership in Europa met Google
  • Een Google My Business fiche
  • Aanwezigheid in het Belgische digitale adressenbestand
  • Online publiciteit voor uw vestiging
  • Een boeking- en reserveringssysteem

Concreet

Om deze oplossing te realiseren, heeft DJM Digital in Luik een afdeling opgericht die specifiek toegespitst is op Proximus. Een team van technici, ontwikkelaars en projectmanagers vestigden zich hier en focussen zich voor 100% op de opstart en de opvolging van dit project.

De missie van Bizz Online

Begeleiden en helpen van de klant! Zelfstandigen en kleine bedrijven hebben niet veel tijd om zich te focussen op hun communicatie en weten vaak niet hoe dit aan te pakken. ‘Schoenmaker blijf bij uw leest’ is ons uitgangspunt. Zaakvoerders of zelfstandigen zijn waarschijnlijk het productiefst als ze zich focussen op hun vak. Bizz Online neemt hun communicatie over.

De dienstverlening is hyperpersoonlijk. Het is gedaan met lange wachtrijen voordat u een call center agent te pakken krijgt. Met Bizz Online heeft u een persoonlijk aanspreekpunt. Wilt u die contacteren, dan kunt u mailen, chatten of telefoneren tijdens werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Een advies? Een aanpassing van uw site? Uw contactpersoon is daar om u te helpen.

Romane Gerin, Kinesist

“Als je start als zelfstandige, moet je je kenbaar maken. Een website is daarbij een grote plus.”

Roxane Gerin

Saar Vangeel, GreenKit

“Ecologische producten voor kinderen? Niet te vinden! Daarom geef ik een impuls aan toekomstige ouders!”

Een professionele website ontwikkelen?

Dat is wat Bizz Online doet!

Volg het nieuws van DJM digital
E-shop

E-commerce biedt u ongekende verkoopmogelijkheden. DJM helpt u om het beste uit het web te halen om prospects aan te trekken en het vertrouwen van uw klanten te winnen.

MOBIELE APP

Met 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van native apps bieden we u een echte meerwaarde voor uw zakelijke project.

Marketing digital

DJM ondersteunt u bij het ontwikkelen van uw merkimago, het verbeteren van uw zichtbaarheid en het beter leren kennen van uw klanten.

Contact

Heeft u vragen?
Wilt u uw ideeën delen?
Wilt u advies vragen?