Real

E-shopWebsite

Echt, het is een familieding. Sinds de oprichting in 1946 is het bedrijf gestaag gegroeid en biedt het een steeds groter wordend assortiment kazen en zuivelproducten aan. DJM digital heeft de kans gehad om deel te nemen aan de evolutie van Real door het te begeleiden in zijn digitale strategie.

Missie

  • Modernisering en digitalisering van een uiterst traditionele sector
  • Vergemakkelijken van het nemen van bestellingen en het beheer ervan
  • Verhoging van het niveau van de dienstverlening met reële toegevoegde waarde
  • Processen optimaliseren

Oplossing

  • Een showcase site in de kleuren van REAL om hun diensten te presenteren en hun verhaal te vertellen
  • Een e-commerce site voor het aannemen van bestellingen van B2B-klanten
  • Een eigen mobiele APP ter ondersteuning van het werk van de verkoopmedewerkers

REAL.BE

Voor Real ontwikkelden we een WordPress showcase site in lijn met hun grafische identiteit, geschiedenis en waarden. Het laat de bezoeker toe om het echte universum te ontdekken in een authentieke en kleurrijke omgeving. Natuurlijk heeft het een directe link met hun gloednieuwe e-commerce ruimte, ontworpen om het bestelproces voor klanten van de grote voedselgroothandel te vergemakkelijken.

SHOP.REAL.BE

2019 zal het jaar zijn waarin de e-commerce site van Real opnieuw wordt ontworpen. Het was de perfecte gelegenheid om de site te updaten voor een optimale gebruikerservaring. Vandaag de dag kunnen de klanten van Real met slechts enkele klikken verbinding maken met een gestroomlijnde, ergonomische interface om hun bestellingen te plaatsen. Naast nieuwe producten, de nieuwste promoties en talloze categorieën vinden B2B-gebruikers alles wat ze nodig hebben om snel bestellingen te plaatsen.

Volg het nieuws van DJM digital
E-shop

E-commerce biedt u ongekende verkoopmogelijkheden. DJM helpt u om het beste uit het web te halen om prospects aan te trekken en het vertrouwen van uw klanten te winnen.

MOBIELE APP

Met 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van native apps bieden we u een echte meerwaarde voor uw zakelijke project.

Marketing digital

DJM ondersteunt u bij het ontwikkelen van uw merkimago, het verbeteren van uw zichtbaarheid en het beter leren kennen van uw klanten.

Contact

Heeft u vragen?
Wilt u uw ideeën delen?
Wilt u advies vragen?