Standard de Liège – Fan Experience

E-marketingE-shopMobiele appsWebsite

Een mobiele app realiseren voor de fans van de Luikse voetbalclub, DJM Digital betrad daarvoor het terrein van Standard. Vandaag heeft deze community een tiental oplossingen ter beschikking. Een unieke ervaring, waardoor ze dichter bij hun favoriete club komen.

Missie

Standard Luik is een van de grootste voetbalclubs van België. Zij beschikken over een talrijk en trouw publiek.

Om hun publiek nog beter te leren kennen en een unieke belevenis aan te bieden, heeft Standard Luik gevraagd aan DJM Digital om een reeks digitale applicaties uit te werken

Uitdaging

Een echte, interactieve beleving voor de supporters creëren.

De doelen:

  • De community ontwikkelen
  • De verwachtingen beter definiëren
  • De trouw van de fans aan de club verhogen

Oplossing

DJM Digital ontwikkelde de ‘Standard App’. Zo kunnen de supporters zoals nooit tevoren interactie beleven met hun club. Zij kunnen:

  • De match direct beleven door de feiten van de match te consulteren: de doelen, de vervangingen, …
  • De samenstelling van de teams analyseren, het klassement en door de agenda van de ontmoetingen gaan
  • Het resultaat voorspellen en de goalmakers aanduiden om een maximum aan punten te krijgen en zo geschenken te verdienen

Deze eerste ontwikkeling bleek een succes en gaf aanleiding tot het verder ontwikkelen van andere applicaties. Sindsdien creëerde DJM Digital een tiental platformen voor Standard.

Site business du Standard de Liège

Business website Standard Luik

Parallel met de website voor het grote publiek, ontwierp DJM Digital een site die specifiek gericht is op de bedrijfswereld.

Dit publiek kan hier kennismaken met de voordelen van het partnership met de club, zoals de VIP-formules, de toegang tot de business-lounge, de mogelijkheid tot merkzichtbaarheid in het stadium, de mogelijkheden om er events te organiseren, …

Standard Business App

Met het downloaden van dit sociale netwerk, krijgen de leden van de businessclub toegang tot specifieke actualiteit. Op dit netwerk kunnen zij ook berichten uitwisselen met andere leden om zo hun netwerk verder te ontwikkelen.

Standard App Business

Standard Club Card

De Standard Club Card is een systeem waarmee cashless kan worden betaald. Deze kaart vervangt definitief de jetons die vroeger ingezet werden om te betalen bij de bar. Het volstaat om deze kaart op te laden met credits via de terminals in het stadium of op het online platform.

Coca Cola Business League

Om de business lounge van Standard te verfraaien, zijn twee verbonden kickers geïnstalleerd. Deze beschikken over sensoren die de doelpunten van de deelnemers opnemen. De scores worden live geprojecteerd in de lounge en op de applicatie van Standard Business.

Supporters website

Om de talrijke instrumenten van Standard te harmoniseren, heeft DJM Digital een volledige review gedaan van deze site. De website is nu volledig responsive, prettig om te lezen en voorzien van verschillende functionaliteiten. De website garandeert nu ook de optimale integratie van alle applicaties van de club.
Bezoek de website.

Site web du Standard de Liège

Creatie van een Standard account met SSO

In het licht van de ontwikkeling van verschillende applicaties voor Standard, heeft DJM Digital een systeem van SSO (Single Sign On) ontwikkeld. De gebruikers kunnen zo inloggen op de verschillende platformen met een account dat gelinkt is aan het telefoonnummer

Selfez-Voo

Tijdens de matchen van Standard is Selfez-Voo beschikbaar op de Standard App. Supporters kunnen tijdens de match een selfie nemen en daarmee verschijnen in het stadium. DJM Digital haalt de bestanden op en laat een selectie verschijnen op het grote scherm van Standard, aan de rand van het terrein en op de sociale media.

Site web du Standard Fanshop

Standard fanshop

Le fanshop développé par djm digital propose aux supporters des Rouches d’acquérir les vêtements et accessoires aux couleurs du Standard. Au-delà de la création de cette plateforme d’e-commerce, djm digital assure au quotidien le reporting des commandes et la promotion des produits (campagnes d’e-mailing, bannering, etc.)

Standard Travel

DJM Digital heeft ook het design en de ontwikkeling van de website Standard Travel in handen genomen. Dat is een initiatief van de club om gepersonaliseerde reisdiensten aan te bieden.

Zo genieten de gebruikers van voordelige promoties op sommige bestemmingen die ze online kunnen boeken.

Volg het nieuws van DJM digital
E-shop

E-commerce biedt u ongekende verkoopmogelijkheden. DJM helpt u om het beste uit het web te halen om prospects aan te trekken en het vertrouwen van uw klanten te winnen.

MOBIELE APP

Met 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van native apps bieden we u een echte meerwaarde voor uw zakelijke project.

Marketing digital

DJM ondersteunt u bij het ontwikkelen van uw merkimago, het verbeteren van uw zichtbaarheid en het beter leren kennen van uw klanten.

Contact

Heeft u vragen?
Wilt u uw ideeën delen?
Wilt u advies vragen?