Visé Diesel

Website

Sinds 1965 is Visé Diesel gespecialiseerd in de reparatie van injectoren en injectiepompen. Zoals hun naam al doet vermoeden: dieselmotoren hebben geen geheimen meer voor hen!

Showcase site vise-diesel.be

Bezorgd over zijn e-reputatie en zich bewust van het belang van een performante website, besloot Visé Diesel ons de herinrichting van zijn digitale etalage toe te vertrouwen. Samen hebben we gekozen voor een site van één pagina die alle nodige informatie verzamelt om het etablissement aan zijn bezoekers te presenteren: eenvoudig, overzichtelijk en efficiënt.

E-marketingcampagne

Naast een technisch en grafisch up-to-date website koos Visé Diesel ook voor een Google Ads-campagne. Sinds de lancering van de nieuwe website publiceren we ook verschillende advertenties in haar verzorgingsgebied om nieuwe gekwalificeerde kandidaten aan te trekken.

quotes
Volg het nieuws van DJM digital
E-shop

E-commerce biedt u ongekende verkoopmogelijkheden. DJM helpt u om het beste uit het web te halen om prospects aan te trekken en het vertrouwen van uw klanten te winnen.

MOBIELE APP

Met 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van native apps bieden we u een echte meerwaarde voor uw zakelijke project.

Marketing digital

DJM ondersteunt u bij het ontwikkelen van uw merkimago, het verbeteren van uw zichtbaarheid en het beter leren kennen van uw klanten.

Contact

Heeft u vragen?
Wilt u uw ideeën delen?
Wilt u advies vragen?