fbpx Het maken van een internet site | djm digital

.Het maken van een internet site

Djm digital en uw web site

djm digital is een web agentschap gespecialiseerd in het ontwerpen van op maat gemaakte web sites. De creatie van een web site vraagt een specifieke kennis van ontwikkeling, design, marketing en referencering. Djm beschikt over een uitgebreid team met de nodige ervaring in en kennis van het ontwerpen van internet sites. Meer zelfs, djm levert u een globale digitale dienst dat huisvesting, referecering, advies, e-commerce en mobiele applicaties inhoudt (in laatstgenoemde sector heeft Djm zich sinds vele jaren gespecialiseerd).

Djm digital benut voor haar webprojecten de inhoudelijke beheersmethoden (CMS), Open Source genaamd. Dit brengt mee dat u volledig autonoom functioneert en enkel aan djm digital gebonden bent voor de kwaliteit van haar diensten.

Hieronder de CMS Open Source waarmee wij werken :

Logo DrupalSite Magento

 

 

De web en de mutli-screen

Vandaag is het niet enkel belangrijk om over een web site te beschikken. Deze moet snel en ergonomisch zijn, maar ook bruikbaar op elke bestaande apparatuur. Dankzij de grote meerderheid multi-screen gebruikers, heeft djm digital zich toegelegd op de ontwikkeling van responsieve en mobiele internet sites.
Met 42% van de bevolking die tenminste één keer per dag op internet surft, is het ontbreken van een aangepaste site een groot nadeel. Als web agent web&mobile, raden wij ons cliënteel ten zeerste aan, voorkeur te geven aan een web site dat op alle apparaten past : computer, tablet, smartphone.

Vraag een bestek

Web projects

Royal Boch Site Web Logo
.Royal Boch
Sinds 175 jaar zijn de producten Royal Boch synoniem voor kwaliteit. De internationale reputatie van deze Belgische...
Hytchers
.Hytchers
Hytchers is een toepassing voor een duurzaam leveringssysteem onder en door particulieren. U wordt tussenpersoon tussen...
Visitez Liège
.Visitez Liège
Liège is één van de belangrijkste Belgische steden, zeker een bezoek waard ! Kom naar haar historisch centrum of maak...